Met een afspraak bent u welkom in onze kapsalon in Heelsum.

Naar welk bruidskapsel bent u op zoek?

Ieder jaar bezoeken tientallen bruiden Kapsalon Jansen Pruiken voor een bruidskapsel dat helemaal aan hun wensen voldoet. Dankzij onze kennis en ervaring zijn de mogelijkheden voor een bruidskapsel eindeloos. Opsteken, krullen, bloemen in het haar… vrijwel alles is mogelijk ook kunnen wij voor u de visagie verzorgen.

Aan de slag met uw bruidskapsel

De eerste stap naar het ultieme bruidskapsel begint met een gesprek waarin we alle wensen van de bruid en de mogelijkheden bespreken. Een paar weken later is het tijd voor het proefkapsel, waarbij we de besproken ideeën uitvoeren. Zodra we tot een gewenst eindresultaat komen, maken we foto’s en schrijven we tot in detail op hoe het bruidskapsel tot stand is gekomen. Tot slot maken we een tijdsplanning voor de huwelijksdag, zodat het haar en de make-up op tijd klaar zijn voor het grote moment.

Een mooi kapsel voor alle dames in de familie?

Wilt u niet alleen het kapsel van de bruid, maar ook die van de andere dames in de familie door Kapsalon Jansen Pruiken laten creëren? Dat kan! Wij zorgen voor voldoende mankracht, zodat op de grote dag iedereen op tijd klaar is. De voorbereidingen voor het bruidskapsel kunnen worden getroffen in onze kapsalon, maar indien gewenst kunnen wij ook op locatie langskomen.

Uw ultieme bruidskapsel ontwerpen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruidskapsel bij Kapsalon Jansen Pruiken? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken. We laten graag eerder gecreëerde kapsels zien om u op ideeën te brengen. We zijn telefonisch bereikbaar via 0317-312410, maar natuurlijk kunt u ook binnenlopen in onze kapsalon in Heelsum.